Aanname/Offerte Stop.

Afgelopen jaren hebben wij een vaste, trouwe klantenkring kunnen opbouwen. Op dit moment moeten we door de grote hoeveelheid aanvragen (uit deze klantenkring) en reeds ingeplande werkzaamheden de komende 1-2 jaren helaas aanvragen onbeantwoord laten. Sorry voor dit ongemak.

Berg Bouwbedrijf Hilversum

Berg Bouwbedrijf uit Hilversum heeft door een zeer uitgebreide diversiteit in bouw- en verbouwopdrachten een jarenlange ervaring opgebouwd, met name in de regio Gooi- en Vechtstreek.  Onze flexibele werkwijze stelt ons in de gelegenheid om in te spelen op de aanwezige wensen van klanten en eisen of regelgevingen van diverse overheidsinstanties. Zo worden we in veel gevallen in een vroegtijdig stadium betrokken bij de plannen, maar kunnen we ook (vrijblijvend) een prijsindicatie geven voor de door u gewenste werkzaamheden.

Full-Service.
Flexibel.
Persoonlijk.

Berg Bouwbedrijf werkt buiten het eigen personeel met een vast aantal vakbekwame onderaannemers en houdt de regie van ieder bouwproject in eigen beheer. Voor u als opdrachtgever betekent dit dat wij bij alle werkzaamheden direct als aanspreekpunt fungeren. Door de gemaakte afspraken met onze onderaannemers bewaken wij een strakke planning en kwalitatief goed uitgevoerde werkzaamheden, volgens de huidige bouwnormen en persoonlijke wensen.

 

Afbeelding: 7 / 8

Waarom een inbreker soms naar de buren gaat?

Veel inbraken komen simpelweg voort uit de keuze naar de snelste en eenvoudigste oplossing voor de (gelegenheids)inbreker. Door een aantal vaak redelijk eenvoudige, maar effectieve aanpassingen aan uw woning kunt u hierop effectief inspelen. Zo vermindert u voor uzelf het inbraakrisico aanzienlijk en het daarbijkomende gevoel van onveiligheid.

Alle bouwkundige werkzaamheden onder één dak!

Berg Bouwbedrijf uit Hilversum faciliteert alle bouwkundige werkzaamheden vanuit de eigen organisatie. Dit houdt in voor u als opdrachtgever dat de communicatie tijdens de bouw- of verbouwwerkzaamheden altijd via één vast aanspreekpunt verloopt. Wel zo handig!

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

Berg Bouwbedrijf uit Hilversum richt zich hoofdzakelijk op (grote)verbouw, onderhoud en renovatie projecten. Daarnaast ondersteunen we u als klant in de aanvraag procedure van een project. Denk bijvoorbeeld aan ontwerp, tekenwerk en vergunningen. Wij werken altijd samen met kwalitatieve partnerbedrijven waarmee wij een langlopende relatie onderhouden.

De specialist in woning aanbouw!

Aanbouw specialisten durven wij ons wel te noemen! Gesteund door onze jaren lange ervaring in de constructie van zowel particuliere als zakelijke aanbouw projecten. Binnen redelijk kort tijdbestek en met zo min mogelijk overlast voor u als bewoner (en buren) creëren wij een kwalitatief hoogstaand aanbouw project. Vraag ons gerust naar referenties. We hebben er voldoende!

bouwbedrijf-kernactiviteiten-hilversum

Kernactiviteit van Berg Bouwbedrijf Hilversum

 • Renovatie- en verbouw werkzaamheden
 • CV en loodgieterwerkzaamheden
 • Aanbouw, doorbraak en woningvergrotingen
 • Badkamer, keuken en Sanitair
 • Dakkapel, nokverhoging en dakramen
 • Onderhoud van bouwwerken
  hilversum-en-regio-bouwbedrijf 

Berg Bouwbedrijf is werkzaam in de volgende regio

 • Hilversum en Hilversumse meent
 • Laren, Blaricum, Eemnes en Baarn
 • Bussum, Naarden, Huizen en Muiden
 • 's Gravenland, Kortenhoef, Nederhorst den Berg
 • Loosdrecht, Maartensdijk, Soest, Bilthoven, Amersfoort en Utrecht
  contact-ons-bouwbedrijf-in-hilversum

Realisatie website
www.v13internet.nl